NÆSBY IDRÆTS FORENING

Nyheder

Begivenheder
PRIVATLIVSPOLITIK


  Ungdom.

  Mød os på FACEBOOK

   

  I Næsbys ungdomsafdeling har vi ca. 60 unge spillere fordelt på 8 forskellige træningspas. Nogle af spillerne træner flere gange om ugen alt efter niveau og ønske samt efter aftale med trænerne. På hver træning er der altid 2 trænere til stede. Vi vægter rigtig højt, at skabe et træningsmiljø der både er sjove og lærerige men frem for alt, skal Næsby Badmintonklub være en klub hvor alle skal føle sig velkommen. 

   

  Vi mener der både skal være plads til dem der vil hygge sig med badminton og dem, der vil se hvor langt deres talent rækker.

   

  Vi deltager altid med flere hold i holdturneringen på Fyn. Ud over det anbefaler vi, at spillerne deltager i individuelle stævner. Vores ungdomsansvarlige og trænerne, har derfor udvalgt 4-5 stævner på Fyn, hvor vi samles og hygger, og hvor vi tilbyder hjælp / coaching.

   

  I løbet af året holder ungdomsafdelingen flere arrangementer så som opstarts- og afslutningsweekend, klubmesterskab, eget stævne, maratonbadminton, ”All England” m.m. så der er altid noget at se frem til.

   

  I Næsby forsøger vi hele tiden at udvikle os. Derfor har vi besluttet, at starte et nyt hold for de alle yngste – nemlig MiniTon.

   

  Vi glæder os til at se jer og jeres børn i Næsby IF Badminton.

   

   

   

      

   

  .