NÆSBY IDRÆTS FORENING

Nyheder

Begivenheder
PRIVATLIVSPOLITIK


   

  NÆSBY IF BADMINTON

   

  Bliv en del af et hold, og oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre i en klub med fokus på spil, udvikling og trivsel. 

   

   

  FIND HURTIGT DET, DU SØGER: 


   

  BLIV EN DEL AF ET HOLD HOS NÆSBY IF BADMINTON

  Oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre: Bliv en del af et hold hos os. Der sker nemlig noget, når vi bevæger os og er sammen med andre. Humøret stiger og stressen falder. Vi får mere overskud - både til os selv og dem omkring os. Holdtræningen gør, at vi i højere grad holder ved og kommer afsted, når der er andre, som venter dig.


   

  BLANDT DE FEM STØRSTE KLUBBER PÅ FYN

  Hos Næsby IF Badminton er vi ca. 250 medlemmer og er blandt de fem største badmintonklubber på Fyn. Hos os er der plads til alle: Vi er en bredde-klub, der også har plads til eliten, og som lægger stor vægt på det sociale fællesskab.

   

  I seniorafdelingen har vi 2 turneringshold, hvoraf det øverst rangerende spiller i Kredsserien. Herudover har vi 1-2 turneringshold i veteranrækken.

   

  På ungdomssiden stiller vi med ca. 2-4 turneringshold.

  Samtidig er vi en klub med en aktiv stævnedeltagelse - ikke mindst blandt ungdommen.

   

  Vi lægger stor vægt på, at der på alle træninger er veluddannede og engagerede trænere, for herigennem at sikre det største udbytte for de enkelte spillere.

   

  Lad os mødes i Næsby IF Badminton, det er rigtig sjovt.


   

       

    

   .