NÆSBY IDRÆTS FORENING

Nyheder

Begivenheder
PRIVATLIVSPOLITIK

  Håndbold

  Håndboldafdelingen blev stiftet i 1977 og har til formål igennem såvel sportslige og sociale aktiviteter at udgøre et samlingssted for mennesker med håndboldinteresse.


  Næsby håndbold har ca. 185 medlemmer, som primært er ungdomsmedlemmer. Vi er en breddeklub, der også har plads til eliten, og som lægger stor vægt på det sociale fællesskab med bl.a. en aktiv stævnedeltagelse.

  Vores målsætning er til en hver tid, med udgangspunkt i breddeidrætstanken, at kunne tilbyde alle interesserede mulighed for at spille håndbold i Næsby.

  Vi deltager i FHF's turnering med alle vores ungdomshold, hvoraf det øverst rangerende spiller i 1. division.

   

  Vi lægger stor vægt på, at vores trænere er veluddannede og engagerede, for herigennem at sikre det største udbytte for de enkelte spillere.

   

  Kom og vær med, hvis du har lyst.

     Har man lyst til at blive en del af et godt socialt miljø, hvor det er rart at komme, er man velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen eller en af trænerne, som kan findes under siden "trænere".

  Ved at benytte links i menuen, kan du få adgang til en række oplysninger om vores afdeling. Savner du oplysninger, er du velkommen til at kontakte en af håndboldens bestyrelsesmedlemmer.

  Hvis du har emner du gerne vil have på hjemmesiden, så send en mail samt indhold til Monica Nielsen på e-mail fam.3mníelsen@gmail.com.

       

    

   .