NÆSBY IDRÆTS FORENING

Nyheder

Begivenheder
PRIVATLIVSPOLITIK

Deltagerne skal møde op på en mountainbike, som er i forsvarlig og køreklar stand.

Hjelm er en selvfølge.

Forældre må gerne deltage og være behjælpelige efter instruktørens anvisninger. 6-8 årige skal dog være sammen med en forældre, med mindre andet er aftalt med instruktøren.

Deltagerne møder op i udvalgte skove eller spor, så man er klar der til træningsstart. Gerne med en slange og dækjern i trøjen.

Det vurderes individuelt, om deltagerne er egnet til at deltage. Der ses på alder (minimum 6 år), udstyr samt særlige behov.
De skal kunne cykle og fungere i sociale sammenhæng. 

I træningen lægges der vægt på sikkerhed, sjov, leg, teknik og fællesskab.

Der trænes onsdag kl. 17.30 i ca. en time, og lørdag kl. 10.00 i en time til halvanden. Det meldes ud på facebook (ncm youngguns ) senest søndag aften, hvor ugens træninger finder sted. Hvis en træning må aflyses, meldes det ud på Facebook senest 1 ½ time før dagens træning. Træningen gennemføres, uanset deltager antal.

Langesø licens : Klubben køber dagslicenser til betalingssporet i Langesø. Egen betaling pr. gang er 10 kr., som afregnes med dagens instruktør. Licensen kan kun bruges til holdets fællestræning og kun af børnene. Hvis man vil køre på andre dage end de fælles ture, kan der som medlem af NCM købes årslicens for 400 kr. Alle voksne der kører med på sporet, skal have gyldig licens.

Ved kørsel på andre betalingsspor, er der fuld egen betaling.

Der ydes klubtilskud til et´ løb/arrangement om året.

Et ungdoms medlemskab i Næsby CM koster 300 kr. om året.

 

Kontaktpersoner :

 

Jesper Thomsen

bjergrytteren@gmail.com

42226820

 

Kim Pliniussen

kim.pliniussen@gmail.com

61763283

   

 

.