NÆSBY IDRÆTS FORENING

Nyheder

Begivenheder
PRIVATLIVSPOLITIK

  HARZEN TUR 2017 MED NÆSBY OG KORUP CYKELMOTION

  10 ÅRS JUBILÆUMSTUR                      

  Kære medlem / Harzen deltager

  Så er vi godt igennem forberedelserne, og kan nu melde forhånds-program ud til jer – nu er det kun tilmeldingerne vi mangler. Turen 2017 er jubilæumsåret – ”10 gang ” Hvem ved, måske sidste gang. Så vil du opleve denne store klub- og sociale tur, vil vi gerne bede om forhåndstilmelding senest 10 januar 2017 – hvorefter vi meget hurtigt vender tilbage med det endelig program og pris for denne tur.

  Forhåndstilmelding på mail til: palletoft8@gmail.com

  Planen indtil nu er:  Fra Torsdag den. 25. maj – til søndag den 28 maj begge dage incl.  Turen er med bus til ca 40 personer – og har fået tilsagn fra Korups ” Søderholms-brødre” med en bus til ca 15 cykler ekstra, og bliver vi flere vil der blive arrangeret kør selv for nogle.  

  Afgang torsdag kl. 0715 fra Bergholt busser ca. 07:15 med hjemkomst Søndag den 28. maj ved 21. tiden – aflæsning samme sted.

  Inkluderet i prisen er følgende:

  Informationsmøde i år – hvis behov så op slåes det senere – ellers på FB og vor hjemmeside løbende.

  Morgenmad i bussen

  Medbring selv madpakken til turen, passet til grænseovergangen, personligt udstyr til cykelturen, samt tøj til fritimerne og toiletsager, og ikke at forglemme badetøj.

  Cykelpakning onsdag den 24. Maj  i cykeltrailer samt indlejet kassevogn ved Bergholt busser 

  Overnatning på hotel: Panoramic Hotelbetriebsgesellschaft mbH & Co. KG
  Dietrichstal 137431 Bad Lauterberg -
  http://www.panoramic-hotel.de – på 2 mandsværelser - samt halvpension fra torsdag aften – og afsluttende med middagsmad søndag inden afgang mod Danmark.

  Frokost på cykelturene samt drikkevarer på hele turen er for egen regning.

  Dagsprogrammet til evt. nye deltager:

   Vi starter med en lille tur torsdag eftermiddag efter ankomst og indkvartering, så hjem og i bad og derefer aftensmad og hygge.

  Fredag – Lørdag og søndag morgen starter vi med fælles morgenmad, så en god lang dagscykeltur i inddelte grupper, hvor der indtages en let middagsmad for egen regning et sted på de respektive dagsruter, og hjemkomst sidst på eftermiddagen, så der er lidt tid til hygge, bad inden aftensmaden.

  Søndag bliver der en ca 2 timers tur efter morgenmaden, så hjem og få pakket og ryddet værelserne, så får vi middagsmad på hotellet og derefer afgang ca kl. 13.

  Prisen for hele denne herlige tur er CA kr. 2.100,-

  Efter forhånstilmelding kommer der dato for endelig tilmelding og betaling af hele  beløbet.

  Vi vil gøre vort bedste til at vi får en ligeså god tur som de øvrige år, og håber på godt vejr.

   

  Med venlig hilsen
  Turudvalget for                                                                                                                                                                 Team Toft

   

   
  Nike

   

  Web2it - Få en ny professionel hjemmeside

   

  Paperturn - konverter din pdf til et online bladrekatalog

   

   

  .