NÆSBY IDRÆTS FORENING

Nyheder

Begivenheder
PRIVATLIVSPOLITIK

  Harzen huskeliste

  /f/f1/Huskeseddel-Harzen2016.pdf
  Opdatering 13.3 2016

  kære medlemmer
  Så er der status på Harzen turen, og i skrivende stund er vi blevet ramt af afbud. Vi kan lige nu tilbyde ekstra pladser- Såfremt der er nogen af jer som sidder derhjemme, og tænker at det er ærgerligt at I ikke har fået jer tilmeldt - så er muligheden der stadig.
  Vi er lige nu 32 som skal med bussen, og 5 som kører selv. Der er ekstra pladser i bussen og er der ander som vil med, og vil kører selv, er der pladser til alle.
  Såfremt I kunne tænke jer at deltage i denne fantastiske klubtur, er I velkommen til at kontakte mig for nærmere info om denne. Der vil blive holdt et info møde sidst i april måned hos vor sponsor KJ Cykelcenter på Bogensevej i Næsby. Prisen for denne fantastiske tur er kun kr. 2.100,- incl. bustur. Se øvrige info om turen i det faste opslag og på vor hjemmeside.
  turleder Palle Toft

   

  Kære Harzen deltager 2016

  Harzen 2016 - 2´nyhedsbrev.


  Kære Harzen tilmeldte – nu nærmer tiden sig for endelig betaling og dermed tilmelding.
  Jeg skal bede jer om at indbetale – kr. 2.100 som vi regner med er det endelige beløb hvis vi bliver minimum 43 deltager – (der er nu tilmeldt 45 )
  På konto nr: 4092- 4092193446 – senest torsdag den 10 marts – med jeres fulde navn i ref. feltet, og hvis man kører selv- skal dette ligeledes meddeles mig på denne indlæg.
  Når vi har modtaget indb. og dermed endelig antal tilmeldinger, skal vi have koordineret de sidste detaljer.
  HUSK: hvis der er nogle som vil lave ture på racer og MTB i år, og indlægge på garmin, er I hjertelig velkommen til dette, og gerne et hint til tur udvalget om dette også. 
  De sidste tur informationer vil blive præsenteret for jer, på vort sidste infomøde som vil blive annonceret senere her, og vil blive afholdt ved vor sponsor KJ Cykelcenter på Bogensevej, ligesom sidste år.
  Vi glæder os til endnu en god Harzen-tur.
  På Harzen udvalgets vegne
  Palle Toft

   

   

 • November 2015

 •  

  Harzen tur torsdag d. 5 maj – søndag d. 8. maj 2016 - med Korup- og Næsby  Cykel Motion.

   

  Så er vi endnu engang færdige med forhåndsreservationerne til Bus – chauffør og Hotel vedr. næste års Harzen-tur og vi skal til at bede jer om forhåndstilmeldinger, så vi kan få alt endeligt arrangeret først på sæsonen 2016.

  Vi skal igen bo Hotel Panoramic i Bad Lauterberg som vi  har gjort de sidste mange gange, idet det opfylder vore ønsker så godt.

  Du bedes derfor forhåndstilmelde dig på MAIL til Søren Madsen på mail: soren@sportandbikes.dk

  (Vi bruger kun mail som gyldig tilmelding, så sms og facebook og andet godkendes IKKE) 

  Turen vil som de øvrige år, foregå med bus med cykeltrailer, med afgang fra Odense torsdag den 5.maj tidlig morgen, og hjem igen søndag aften den  8. maj ca kl. 21.00

  Prisen  – incl halvpension – startende med stort morgenbord i bussen og  afsluttende med varm mad søndag  inden afrejse – antager vi igen i år vil ligge på ca kr. 2.100,-

  Detaljeret program, endelig tilmelding med betaling, samt infomøde følger i foråret 2016. 

  Mere info følger her på FB samt på vor hjemmeside. 

   

  Harzen udvalget

  v/ Palle Toft

   

   
  Nike

   

  Web2it - Få en ny professionel hjemmeside

   

  Paperturn - konverter din pdf til et online bladrekatalog

   

   

  .